Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Verminder rimpels en littekens met een knedende massage

Vanaf €53,-

Stoor jij je steeds meer aan die rimpels en littekens? Met een bindweefselmassage verstevigen en verbeteren we jouw huid. Met knedende bewegingen maken we het bindweefsel los en activeren we de doorbloeding. Het is een intensieve en pittige behandeling. Maar het is een goede manier om je huid jong te houden.

Hoe werkt een bindweefselmassage?

Door de knedende massage worden collageen en elastine aangemaakt, waardoor fijne lijntjes en verslapping minder worden. Het heeft een verstevigende werking op de huid.  

Bindweefselmassage voor littekens 

Een bindweefselmassage kunnen we ook gebruiken om littekens te verminderen. We masseren dan specifiek het litteken en de huid eromheen. Daardoor wordt het litteken steeds minder zichtbaar. In een aantal gevallen wordt de behandeling vergoed door je zorgverzekeraar.

Aantal behandelingen

Voor een optimaal resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig. Het weefsel wordt steeds soepeler en de structuur van de huid steviger. Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie kijken we hoeveel behandelingen jij nodig hebt. Dit kan variëren van 5 tot 10 behandelingen. 

45 minuten voor €55,00
60 minuten voor €69,75

Maak nu een afspraak

Inloopuren

Ma-wo, vrij
17.00 – 17.30 uur

Nieuwe Markt 6a | 8102 CG Raalte

Scroll naar boven