Cosmetisch arts KNMG drs. Roos Wolthuizen

Cosmetisch arts KNMG drs. Roos Wolthuizen

Drs. Roos. Wolthuizen is een ervaren cosmetisch arts, NVCG gecertificeerd en draagt de beschermde en onderscheidende KNMG-titel.

Zij heeft zowel de universitaire opleiding Bewegingswetenschappen als Geneeskunde afgerond. Haar interesse in esthetische behandelingen is sterk gegroeid tijdens het schrijven van haar afstudeer scriptie op de afdeling plastische chirurgie. Na het behalen van haar artsen titel is zij aan het werk gegaan als arts assistent op de afdeling chirurgie en op de spoedeisende hulp. Vervolgens besloot zij zich te gaan specialiseren in esthetische behandelingen met o.a. botox, fillers en skinboosters.

Drs. Roos. Wolthuizen: ‘’Het geeft mij de meeste voldoening om de tijd te nemen voor cliënten en hen te informeren over de cosmetische mogelijkheden, met uiteindelijk een professioneel en persoonlijk advies. Aandacht voor detail en subtiliteit vormen hierbij de essentie.’’

DE2D8301-DD42-4F6B-BF5F-131ADD47EB37

Drs. Roos Wolthuizen bij La Peau

Iedere maand is drs. Roos Wolthuizen een dag aanwezig bij ons in de salon. Ben jij nieuwsgierig of zij jou kan helpen? Twijfel niet, en plan een vrijblijvend consult in!

Tijdens een vrijblijvend consult kun je al jou vragen stellen en zal drs. Roos Wolthuizen uitgebreid de tijd nemen deze te beantwoorden. Jullie kijken samen in de spiegel en er zal gekeken worden wat de reëele mogelijkheden zijn.

Op de volgende dagen is drs. Roos Wolthuizen aanwezig bij ons de salon:

- Dinsdag 23 april 2024

- Dinsdag 7 mei 2024

- Dinsdag 28 mei 2024

- Dinsdag 18 juni 2024

- Dinsdag 16 juli 2024

- Dinsdag 20 augustus 2024

Behandelingen door drs. Roos Wolthuizen

Drs. Roos Wolthuizen biedt verschillende behandelingen aan, waaronder:

- Botulinetoxine behandelingen (Botox)

- Skinbooster behandelingen (Profhilo en Viscoderm)

- Plasma pen (verwijderen bultjes / ouderdomswratten zonder te snijden)

- Soft hyaluronzuur behandelingen (Belotero)

Nieuwsgierig wat bovenstaande behandelingen inhouden? Lees dan de uitgebreide toelichtingen op haar website: www.drs-rooswolthuizen.nl óf plan een vrijblijvend consult in bij drs. Roos Wolthuizen. Zij zal je met alle plezier uitleg geven over de behandelingen die zij aanbiedt.

Afspraak maken

Wilt u graag een afspraak maken met Drs. Roos Wolthuizen? Neem dan contact op met La Peau, of benader Drs. Roos Wolthuizen zelf via e-mail of whatsapp:

- email: info@drs-rooswolthuizen.nl

- whatsapp: 06-82017255

Intake gesprek

Tijdens de intake zal u uw hulpvraag bespreken met de ervaren arts. U kunt al uw vragen en wensen bespreken, waarvoor dr. Roos Wolthuizen ruim de tijd zal nemen. Aanvullend zullen er aan u nog enkele vragen gesteld worden over uw medische situatie (o.a. medicatie gebruik). Tijdens de intake zal bepaald worden of u in aanmerking komt voor een Botulinetoxine, Profhilo, Viscoderm, Sculptra of andere behandeling.

Het intake gesprek zal worden afgesloten met een vrijblijvend persoonlijk advies. Daaruit zal een persoonlijk behandelplan volgen, met als doel het toewerken naar een natuurlijk en fris resultaat. Wat u als resultaat van de behandeling kunt verwachten, en wat in uw situatie haalbaar is, zal aan u worden uitgelegd.

Inloopuren

Ma-wo, vrij
17.00 – 17.30 uur

Nieuwe Markt 6a | 8102 CG Raalte

Scroll naar boven