Cosmetisch arts dr. Daan Polomski van DermaClinic

Cosmetisch arts dr. Daan Polomski van DermaClinic

Dr. Daan Polomski is cosmetisch arts bij DermaClinic. Hij is eens in de vier tot zes weken bij ons in de salon. Je kunt een vrijblijvend consult inplannen met eventueel een aansluitende behandeling.

Botox

Fronsrimpels, voorhoofdslijnen, een onrustige kin en kraaienpootjes bij je ogen ontstaan doordat je onbewust je gezichtsspieren aanspant. Hierdoor wordt de huid in elkaar gedrukt en ontstaat er een beschadiging. Een rimpel.

Botox zorgt ervoor dat de overactieve spier tijdelijk verslapt, ​waardoor de rimpels verminderen. Het effect is ongeveer 3 tot 4 maanden zichtbaar. Behalve een kortdurende roodheid door de injectie, brengt een botox behandeling weinig ongemak met zich mee. Je kunt na de behandeling dan ook direct weer doen wat je altijd doet.

Fillers

Door fillers te injecteren, krijgt de huid meer volume. Je krijgt minder snel rimpels en dat zorgt voor een gladdere huid. Met een filler vullen we volumeverlies op. Bijvoorbeeld bij ingevallen wangen, rimpels bij de mondhoeken en om vollere lippen te creëren. Met een natuurlijk resultaat. Je lichaam breekt de filler zelf af. Het effect is ongeveer 10 maanden zichtbaar, daarna kun je de behandeling herhalen.

Het verschil tussen botox en fillers

Wat is nou het verschil tussen botox en fillers? Want het zorgt er allebei voor dat je er weer jonger uitziet. We hebben het voor je op een rij gezet:

  • Botox verslapt de spier en fillers vullen volumeverlies op.
  • Botox wordt gebruikt om diepe rimpels te voorkomen en fillers om een diepe rimpel te vullen en dus te verminderen.
  • Botox werkt ongeveer 3 tot 4 maanden en fillers ongeveer 10 maanden.

Ooglidcorrecties

Hangende oogleden kunnen klachten veroorzaken zoals hoofdpijn, verminderd zicht en een zwaar of drukkend gevoel op de ogen. Ook kan er sprake zijn van esthetische klachten als een verouderde of vermoeide uitstraling. Een bovenooglidcorrectie kan in al deze gevallen uitkomst bieden. Wilt u meer info? Boekt u dan een vrijblijvend consult.

Dr. Daan Polomski voorziet u graag van alle info.

Dr. Daan Polomski bij La Peau

Tijdens het consult kun je aangeven wat je wensen zijn. Daarna zet dr. Daan Polomski je in de behandelstoel voor een gezichtsanalyse. Jullie kijken samen in de spiegel. Zo kan hij laten zien wat er mogelijk is. En natuurlijk kun je vragen stellen. Op de volgende dagen is dr. Daan Polomski bij ons in de salon:

  • Donderdag 12 januari 2023
  • Donderdag 23 februari 2023
  • Donderdag 6 april 2023
  • Donderdag 29 juni 2023
Daan Polomski

Inloopuren

Ma-wo, vrij
17.00 – 17.30 uur

Nieuwe Markt 6a | 8102 CG Raalte

Scroll naar boven