Cosmetisch arts KNMG drs. Roos Wolthuizen

Cosmetisch arts KNMG drs. Roos Wolthuizen

Drs. Roos. Wolthuizen is een ervaren cosmetisch arts, NVCG gecertificeerd en draagt de beschermde en onderscheidende KNMG-titel.

Zij heeft zowel de universitaire opleiding Bewegingswetenschappen als Geneeskunde afgerond. Haar interesse in esthetische behandelingen is sterk gegroeid tijdens het schrijven van haar afstudeer scriptie op de afdeling plastische chirurgie. Na het behalen van haar artsen titel is zij aan het werk gegaan als arts assistent op de afdeling chirurgie en op de spoedeisende hulp. Vervolgens besloot zij zich te gaan specialiseren in esthetische behandelingen met o.a. botox, fillers en skinboosters.

Drs. Roos. Wolthuizen: ‘’Het geeft mij de meeste voldoening om de tijd te nemen voor cliënten en hen te informeren over de cosmetische mogelijkheden, met uiteindelijk een professioneel en persoonlijk advies. Aandacht voor detail en subtiliteit vormen hierbij de essentie.’’

DE2D8301-DD42-4F6B-BF5F-131ADD47EB37

Drs. Roos Wolthuizen bij La Peau

Iedere maand is drs. Roos Wolthuizen een dag aanwezig bij ons in de salon. Ben jij nieuwsgierig of zij jou kan helpen? Twijfel niet, en plan een vrijblijvend consult in!

Tijdens een vrijblijvend consult kun je al jou vragen stellen en zal drs. Roos Wolthuizen uitgebreid de tijd nemen deze te beantwoorden. Jullie kijken samen in de spiegel en er zal gekeken worden wat de reëele mogelijkheden zijn.

Op de volgende dagen is drs. Roos Wolthuizen aanwezig bij ons de salon:

- Dinsdag 26 september 2023

- Dinsdag 31 oktober 2023

- Dinsdag 28 november 2023

- Dinsdag 19 december 2023

Behandelingen door drs. Roos Wolthuizen

Drs. Roos Wolthuizen biedt verschillende behandelingen aan, waaronder:

- Botulinetoxine behandelingen (Botox)

- Skinbooster behandelingen (Profhilo)

- Collageen stimulator behandelingen (Sculptra)

- Soft hyaluronzuur filler behandelingen (Belotero)

Nieuwsgierig wat bovenstaande behandelingen inhouden? Lees dan de uitgebreide toelichtingen hieronder, óf plan een vrijblijvend consult in bij drs. Roos Wolthuizen. Zij zal je met alle plezier uitleg geven over de behandelingen die zij aanbiedt.

Botulinetoxine (Botox)

Rimpels in het gezicht worden onder andere veroorzaakt door het veelvuldig aanspannen van de gezichtsspieren. Hierdoor wordt de huid herhaaldelijk in elkaar gevouwen, waardoor er beschadigingen ontstaan. Deze huidbeschadigingen resulteren in rimpels, bijvoorbeeld fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. 

DOEL 

Botulinetoxine behandelingen hebben tot doel de rimpels te verzachten of te laten verdwijnen. Botulinetoxine injecties zorgen ervoor dat de gezichtsspieren tijdelijk ontspannen. Het geeft de huid de kans om de beschadigingen (rimpels) deels dan wel volledig te laten herstellen. Dit resulteert in een zachtere uitstraling, frisser spiegelbeeld en een minder strenge uitdrukking. Tevens heeft de behandeling een preventief effect, doordat het voorkomt dat zich nieuwe rimpels zullen ontwikkelen. 

De botulinetoxine behandelingen worden ook ingezet voor medische indicaties. Onbewuste spieractiviteit van o.a. de fronsspieren en het actief aanspannen van de kauwspieren, vaak voorkomend in nacht in de vorm van kaakklemmen of tandenknarsen, kan resulteren in hoofdpijnklachten. Door de betreffende spieren te ontspannen, kunnen de hoofdpijnklachten verminderd of zelf volledig weggenomen worden. Daarnaast kan overmatig zweten behandeld worden door botulinetoxine injecties in de oksels. Hierbij worden de signalen van de zenuwen van de zweetklieren geblokkeerd.  

WAT IS BOTULINETOXINE (‘BOTOX’)?

Botulinetoxine (type A) is een natuurlijk gezuiverd eiwit dat geproduceerd wordt door de bacterie ‘Clostridium botulinum’. In de volksmond wordt het vaak ‘botox’ genoemd, echter is dat een merknaam. Evenals BoCouture, Azzalure en Dysport. Het middel wordt al sinds de jaren ‘80 toegepast, en tegenwoordig is het niet meer weg te denken uit de (cosmetische) geneeskunde. De veiligheid is wereldwijd uitvoerig onderzocht, waarbij bijwerkingen of schadelijke effecten op lange termijn zijn uitgesloten. 

DE BEHANDELING 

De behandeling met botulinetoxine duurt gemiddeld 15 minuten. Het wordt uitgevoerd door het gebruik van een injectiespuitje. Hierop zit een heel dun naaldje, waarmee de botulinetoxine in de te behandelen spieren in het gelaat kan worden geïnjecteerd. Het gevoel van de injecties kunt u vergelijken met speldenprikjes, en is zeer goed te verdragen. Na het injecteren kan de huid wat roodheid of zwelling vertonen (ongeveer 1-2 uren). In sommige gevallen ontstaat er een zeer kleine bloeduitstorting (blauw plekje). U kunt na de behandeling direct weer naar huis toe of aan het werk. 

INDICATIES BOTULINETOXINE BEHANDELING 

 • Fronsrimpels
 • Voorhoofdsrimpels
 • Kraaienpootjes 
 • Afhangende mondhoeken 
 • Tandvleeslach (gummy smile)
 • Lijntjes op neus (bunny lines)
 • Rode, onrustige kin 
 • Putjes kin 
 • Slappe huid hals 
 • Overmatig transpireren 
 • Spanningshoofdpijn 
 • Migraine 
 • Kaakklemmen 
 • Tandenknarsen

EFFECT EN RESULTAAT

U kunt het effect van de behandeling het beste beoordelen 2 weken nadat de behandeling heeft plaatsgevonden. Na ongeveer 3 maanden is de botulinetoxine uitgewerkt en zullen de behandelde spieren hun volledige activiteit weer terug hebben gekregen. Door ervoor te kiezen de behandeling te herhalen, kunt u voorkomen dat de behandelde rimpels terugkomen. Heeft u na de behandeling vragen over het resultaat? Dan kijkt de arts met u mee en staat zij u graag te woord. 

Wist je dat.. 

..voor het behalen van een optimaal resultaat vaak een combinatie behandeling wenselijk is? Hierbij kunt u denken aan de combinatie van botulinetoxine behandelingen met skinboosters, waaronder Profhilo en Viscoderm. 

NAZORG INSTRUCTIES 

 • Geen make-up of andere cosmetische producten aanbrengen op de huid binnen 4 uur na de behandeling 
 • Geen gezichtsbehandeling binnen 24 uur na de behandeling 
 • Geen masserende of wrijvende bewegingen maken over het behandelde gebied 
 • Niet sporten binnen  24 uur na de behandeling
 • Geen alcohol nuttigen binnen 24 uur na de behandeling
 • Geen extreem warme temperaturen opzoeken (bv. sauna, zonnebank of infrarood behandeling) binnen 24 uur na de behandeling
 • Niet zonnebanken binnen 3 dagen na de behandeling (toch in de zon? gebruik SPF50!)

Bent u benieuwd of een botulinetoxine behandeling iets voor u is? Is een frisser spiegelbeeld en een zachtere uitstraling hetgeen waar u naar op zoek bent? Boek dan uw gratis intake bij dr. Roos Wolthuizen! 

Profhilo (skinbooster)

Tijdens de veroudering wordt er door de huidcellen minder collageen en elastine aangemaakt en neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid af. Dit zorgt voor huidverslapping en het ontstaan van lijntjes en rimpels in een stuggere huid. 

WAT IS PROFHILO?

Profhilo is één van de nieuwste behandelingen op het gebied van huidverjonging. Een Profhilo behandeling zorgt voor een natuurlijk anti-aging effect, zonder dat er gebruik gemaakt wordt van volume. Dit in tegenstelling tot fillers, die toegepast worden om plaatselijk volumeverlies en/of rimpels te behandelen. Profhilo zal daarom geen verandering geven aan de natuurlijke verhoudingen in uw gezicht. 

Profhilo is een skinbooster en bestaat uit puur hyaluronzuur van hoogwaardige kwaliteit zonder chemische toevoegingen. Hyaluronzuur is een stof die ook van nature in onze huid voorkomt en de huid beschermd en hydrateert. Tijdens het verouderingsproces neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid af, waardoor tekenen van huidveroudering steeds duidelijker worden. Denk hierbij aan huidverslapping, droge en/of doffe huid, rimpels en lijntjes. 

Wist je dat..

.. Profhilo niet alleen de tekenen van huidveroudering huidveroudering behandeld, maar ook werkt aan de oorzaak van huidveroudering?

Profhilo werkt op basis van ‘bioremodelling’. Door het injecteren van puur hyaluronzuur worden verschillende huidcellen geactiveerd, wat de aanmaak van collageen en elastine stimuleert. De huidconditie wordt hersteld en huidverslapping wordt hierdoor aangepakt. De huid krijg zijn stevigheid terug, rimpels/lijntjes zullen verminderen en hydratatie zal zorgen voor een mooie gezonde glans. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat zelfs vetcellen een positieve respons op Profhilo laten zien, waardoor volumeverlies wordt afgeremd. 

Naast het indrukwekkende anti-aging effect waar Profhilo bekend om is, wordt er ook een afname in klachten van o.a. eczeem, rosacea en acne gezien. Dit is te danken aan het ontstekingsremmende effect van de hoogwaardige hyaluronzuur waaruit Profhilo bestaat.  

DOEL

Profhilo behandelingen hebben tot doel het bereiken van langdurige verbetering van de huidconditie en daarmee het tegengaan van huidveroudering. Er ontstaat een liftend effect en de huid wordt steviger, waarbij beduidend minder rimpels en lijnen zichtbaar zullen zijn. 

DE BEHANDELING 

Een behandeling duurt gemiddeld 20 minuten. Tijdens een behandeling zal er per gezichtshelft op 5 plaatsen Profhilo worden geïnjecteerd, waarna de Profhilo zich geleidelijk zal verspreiden in de huid. Op deze plaatsen zullen na de behandeling kleine bultjes zichtbaar zijn, welke meestal binnen een dag verdwijnen. Heel soms ontstaat er een kleine bloeduitstorting (blauwe plek), welke vanzelf zal herstellen binnen enkele dagen. 

Wanneer u wilt starten met Profhilo, zal de arts met u het behandelplan bespreken. Na de 1e behandeling zal een periode van 4 weken afgewacht worden, waarna de 2e behandeling zal plaatsvinden. Afhankelijk van uw leeftijd en huidconditie zal ik overleg met de arts nog een 3e behandeling worden ingepland na opnieuw een periode van 4 weken. 

In de periode die volgt na de eerste 2 of 3 behandelingen wordt een herhaal behandeling geadviseerd iedere 3 tot 6 maanden. Met deze onderhoudsbehandelingen zorgt u ervoor dat de huidcellen geactiveerd blijven en de resultaten behouden blijven. Zo kunt u preventief blijven werken tegen de tekenen van huidveroudering!  

INDICATIES PROFHILO BEHANDELING

 • Huidverslapping
 • Rimpels
 • Lijnen
 • Doffe huid
 • Stugge huid 
 • Verminderde hydratatie 
 • Onrustig beeld van acne, rosacea of eczeem

Wist je dat..

..Profhilo ook erg geschikt voor het behandelen van de hals, decolleté, bovenarmen en handen? 

Behandelgebieden 

 1. Gezicht
 2. Hals
 3. Decolleté
 4. Bovenarmen 
 5. Handen 

EFFECT EN RESULTAAT 

Profhilo zorgt voor het activeren van huidcellen, waardoor het resultaat niet direct waarneembaar zal zijn na de behandeling. Doordat Profhilo bestaat uit ‘thermisch crossed linked hyaluronzuur’ kan er een langdurig effect worden bereikt t.o.v. niet gecrosslinked hyaluronzuur. Het is de beste preventieve behandeling tegen huidveroudering! 

De huid heeft tijd nodig om te werken aan een betere huidconditie en daarmee het verminderen van de tekenen van huidveroudering. Ongeveer 4 tot 6 weken na de eerste behandeling kunnen de eerste resultaten worden waargenomen. Na een 2e en eventueel 3e behandeling wordt de aanmaak van collageen en elastine nog meer gestimuleerd,  waardoor de resultaten steeds duidelijker zullen worden. 

NAZORG INSTRUCTIES 

 • Geen make-up of andere cosmetische producten aanbrengen op de huid binnen 4 uur na de behandeling 
 • Geen gezichtsbehandeling binnen 48 uur na de behandeling
 • Niet sporten binnen 24 uur na de behandeling
 • Geen alcohol nuttigen binnen 24 uur na de behandeling
 • Geen extreem warme temperaturen opzoeken (bv. sauna, zonnebank of infrarood behandeling) binnen 24 uur na de behandeling
 • Niet zonnebanken binnen 3 dagen na de behandeling (toch in de zon? gebruik SPF50!)

Bent u benieuwd of een Profhilo behandeling iets voor u is? Is een stevigere, jongere huid met een natuurlijke glans hetgeen waar u naar op zoek bent? Boek dan uw gratis intake bij dr. Roos Wolthuizen!

Viscoderm (skinbooster)

Tijdens de veroudering wordt er door de huidcellen minder collageen en elastine aangemaakt, en wordt de aanmaak van hyaluronzuur vertraagd. Hyaluronzuur heeft als grootste kracht het binden van grote hoeveelheden vocht,  wat op zijn beurt zorgt voor volume en hydratatie. Een afname in de hoeveelheid hyaluronzuur resulteert in een minder soepele en stevige huid waarbij fijne lijntjes en rimpels steeds zichtbaarder worden.

WAT IS VISCODERM?

Viscoderm is een innovatieve anti-aging behandeling, die voornamelijk gericht is op de behandeling van de dynamische rimpels in het gezicht. Maar daarnaast ook van statische rimpels. Met de dynamische rimpels wordt verwezen naar de rimpels in het gezicht die ontstaan door de aanspanning van gelaatsspieren. Te denken valt aan voorhoofd-, frons- en lachrimpels en kraaienpootjes. Met statische rimpels doelen we op rimpels die altijd zichtbaar zijn zonder dat er sprake is van mimische bewegingen. 

Viscoderm is een skinbooster en bestaat uit ultralicht gecrosslinkt hyaluronzuur van hoogwaardige kwaliteit zonder chemische toevoegingen. Het verschil met Profhilo is het feit dat de hyaluronzuur van Viscoderm ultralicht gecrosslinkt is, wat wil zeggen dat er meer verbindingen tussen de hyaluronzuur moleculen zitten. Daardoor heeft Viscoderm een stretchende werking. 

Hyaluronzuur is een stof die ook van nature in onze huid voorkomt en de huid beschermd en hydrateert. Tijdens het verouderingsproces neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid af, waardoor tekenen van huidveroudering steeds duidelijker worden. Denk hierbij aan huidverslapping, droge en/of doffe huid, rimpels en lijntjes.

Wist je dat..

..Viscoderm behandelingen erg goed te combineren zijn met Botulinetoxine en Profhilo behandelingen, waardoor er een optimaal anti-aging resultaat behaald kan worden? 

DOEL

Viscoderm behandelingen hebben tot doel de rimpels sterk te verminderen en het verbeteren van de elasticiteit en stevigheid van de huid. Tevens zal er sprake zijn van een intense en langdurige hydratatie van de huid, wat van binnenuit gestimuleerd wordt. 

BEHANDELING

De duur van een behandeling is afhankelijk van de grootte van het behandelgebied. Tijdens een behandeling zullen er oppervlakkig hele kleine druppeltjes Viscoderm geïnjecteerd worden in dynamische en/of statische rimpels. In de behandelde gebieden zal na de behandeling enige roodheid en zwelling zichtbaar zijn. Heel soms ontstaat er een kleine bloeduitstorting (blauwe plek), welke vanzelf zal herstellen binnen enkele dagen. 

Wanneer u wilt starten met Viscoderm, eventueel in combinatie met Profhilo en/of Botulinetoxine, zal de arts met u het behandelplan bespreken. Na de 1e behandeling wordt een herhaal behandeling geadviseerd na 4-8 weken om het resultaat te optimaliseren. In de periode die volgt wordt voor het behouden van het resultaat een onderhoudsbehandeling om de 6 maanden aanbevolen. Met deze behandelingen zorgt u ervoor dat de huid intens gehydrateerd blijft!

INDICATIES VISCODERM BEHANDELING

Dynamische en statische rimpels, onder andere:

 • Fronsrimpels
 • Voorhoofdrimpels
 • Kraaienpootjes
 • Lachrimpels
 • Slaaplijnen
 • Rokerslijntjes

EFFECT EN RESULTAAT

Viscoderm heeft een stretchende werking doordat er in vergelijking met Profhilo meer bindingen tussen de hyaluronzuur moleculen zitten. Het resultaat is dan ook al deels direct zichtbaar na de behandeling! In de perioden na de behandeling zal de huidconditie nog meer verbeteren en daarmee de rimpels steeds zachter maken. Een 2e behandeling zal de hydratatie van de huid nog meer stimuleren en daarmee het resultaat optimaliseren!  

NAZORG INSTRUCTIES

 • Geen make-up of andere cosmetische producten aanbrengen op de huid binnen 4 uur na de behandeling 
 • Geen gezichtsbehandeling binnen 48 uur na de behandeling
 • Niet sporten binnen  24 uur na de behandeling
 • Geen alcohol nuttigen binnen 24 uur na de behandeling
 • Geen extreem warme temperaturen opzoeken (bv. sauna, zonnebank of infrarood behandeling) binnen 24 uur na de behandeling
 • Niet zonnebanken binnen 3 dagen na de behandeling (toch in de zon? gebruik SPF50!)

Bent u benieuwd of een Viscoderm behandeling iets voor u is? Is een stevigere, jongere huid met een indrukwekkende vermindering van dynamische rimpels en fijne lijntjes hetgeen waar u naar op zoek bent? Boek dan uw gratis intake bij dr. Roos Wolthuizen!

Sculptra (collageen biostimulator)

Naarmate we verouderen nemen de collageenvezels versneld en progressief af en raken de vezels gefragmenteerd. Rond het 45ste levensjaar is ongeveer 25% van het collageen al verloren gegaan. Dit gaat gepaard met volumeverlies en verslapping van de huid, waardoor de huid op bepaalde plekken in het gezicht ook gaat ‘hangen’. Ben je op zoek naar een subtiele behandeling die geleidelijk zowel een natuurlijk als langdurig resultaat geeft? Kies dan voor Sculptra. 

WAT IS SCULPTRA?

Sculptra is een unieke injecteerbare collageen biostimulator. Een Sculptra behandeling stimuleert de productie van collageen type I. Dit resulteert in een stevigere en verjongende huid, waarbij zowel de huidelasticiteit verhoogt en de glans en gladheid van de huid zichtbaar verbeterd.

Voor deze behandeling wordt er gebruikt gemaakt van microdeeltjes van biologisch afbreekbaar polymelkzuur (PLLA). De toepassing van PLLA is bewezen veilig en wordt al meer dan 30 jaar in medische producten gebruikt. Tijdens een Sculptra behandeling worden de PLLA microdeeltjes in de diepe dermis geïnjecteerd, waarna het de zogenaamde fibroblasten aantrekt. Fibroblasten zijn de huidcellen die verantwoordelijk zijn voor de collageen productie. 

Wist je dat..

.. Sculptra een unieke injecteerbare collageen biostimulator is met een effect dat wel tot 25 maanden kan aanhouden? 

Door de significante stijging van het type I collageen wordt zowel de huidstructuur als het volume van de huid hersteld, waardoor de huid steviger, elastischer en voller zal aanvoelen. De huid zal verstrakken en fijne lijntjes zullen verminderen. 

DOEL

Sculptra behandelingen hebben tot doel het bereiken van een geleidelijk, natuurlijk en langdurig resultaat op het gebied van huidverbetering. Er ontstaat een verbetering van zowel de huidstructuur als de stevigheid én elasticiteit van de huid. Ook zorgt de grote toename in collageen type I voor herstel van het volume in de huid en verzachting van rimpels. 

BEHANDELING

Een behandeling duurt gemiddeld 20-30 minuten. Om de behandeling zo comfortabel mogelijk te maken wordt er aan Sculptra verdovingsvloeistof toegevoegd. Vervolgens wordt Sculptra middels een smalle, flexibele naald (canule) in de  huid geïnjecteerd, waarna het zich vanzelf geleidelijk verder zal verspreiden. Het behandelde gebied zal na de behandeling gemasseerd worden.

In het behandelde gebied kan er lichte zwelling en stijfheid ontstaan in de eerste uren, wat een normale reactie is. Dit verdwijnt vanzelf binnen 24-48 uur. Heel soms ontstaat er een kleine bloeduitstorting (blauwe plek), welke vanzelf zal herstellen binnen enkele dagen. 

Wanneer u wilt starten met Sculptra, zal de arts met u het behandelplan bespreken. Na de 1e behandeling zal een periode van 6-8 weken afgewacht worden, waarna een 2e behandeling zal plaats vinden. Afhankelijk van uw leeftijd, leefgewoonten, de kwaliteit van uw huid en uw verwachtingen, zal in overleg met de arts mogelijk een 3e behandeling worden ingepland na opnieuw een periode van 8 weken. 

In de periode die volgt na de eerste 2 of 3 behandelingen wordt een herhaal behandeling geadviseerd iedere 2 a 3 jaar. Met deze onderhoudsbehandeling zorgt u ervoor dat de huidcellen geactiveerd blijven en de resultaten behouden blijven. Zo onderhoudt u de collageen aanmaak en daarmee werkt u preventief tegen de tekenen van huidveroudering!

INDICATIES SCULPTRA BEHANDELING 

Cliënten die het meeste baat zullen hebben bij een Sculptra behandeling

 • Cliënten in hun 40ste levensjaar
 • Cliënten met mild tot matig collageenverlies
 • Cliënten met milde tot matige huidverslapping 
 • Cliënten die tekenen van huidverslapping en -beschadiging tonen 

EFFECT EN RESULTAAT

Sculptra zorgt voor het activeren van huidcellen, waardoor het resultaat niet direct waarneembaar zal zijn na de behandeling. Doordat Sculptra gebruikt maakt van PLLA microdeeltjes die uw eigen collageen aanmaak in gang zetten, kan er een natuurlijk, geleidelijk en langdurig effect worden bereikt. 

De huid heeft tijd nodig om te werken aan een betere huidconditie en daarmee het verminderen van de tekenen van huidveroudering. Ongeveer 4 weken na de eerste behandeling zal de natuurlijke collageen aanmaak starten, en vanaf 3 maanden zal het effect zichtbaar worden. Het bereiken van het uiteindelijke effect heeft meer tijd nodig, doordat het collageen zich geleidelijk in de huid opbouwt. Het resultaat houdt gemiddeld 2 tot 3 jaar aan. 

NAZORG INSTRUCTIES 

Thuisinstructie: Het behandelgebied 5 keer per dag gedurende 5 minuten masseren, voor een periode van 5 dagen!

 • Geen make-up of andere cosmetische producten aanbrengen op de huid binnen 4 uur na de behandeling 
 • Geen extreem warme temperaturen opzoeken (bv. sauna, zonnebank of infrarood behandeling) binnen 24 uur na de behandeling
 • Niet zonnebanken binnen 3 dagen na de behandeling (toch in de zon? gebruik SPF50!)
 • Geen alcohol nuttigen binnen 24 uur na de behandeling
 • Niet sporten binnen 24 uur na de behandeling
 • Geen gezichtsbehandeling (of laserbehandeling) tot 2 weken na de behandeling

Bent u benieuwd of een Sculptra behandeling iets voor u is? Is een stevigere, jongere huid met een natuurlijke glans hetgeen waar u naar op zoek bent? Boek dan uw gratis intake bij dr. Roos Wolthuizen!

Intake gesprek

Tijdens de intake zal u uw hulpvraag bespreken met de ervaren arts. U kunt al uw vragen en wensen bespreken, waarvoor dr. Roos Wolthuizen ruim de tijd zal nemen. Aanvullend zullen er aan u nog enkele vragen gesteld worden over uw medische situatie (o.a. medicatie gebruik). Tijdens de intake zal bepaald worden of u in aanmerking komt voor een Botulinetoxine, Profhilo, Viscoderm, Sculptra of andere behandeling.

Het intake gesprek zal worden afgesloten met een vrijblijvend persoonlijk advies. Daaruit zal een persoonlijk behandelplan volgen, met als doel het toewerken naar een natuurlijk en fris resultaat. Wat u als resultaat van de behandeling kunt verwachten, en wat in uw situatie haalbaar is, zal aan u worden uitgelegd.

 

Inloopuren

Ma-wo, vrij
17.00 – 17.30 uur

Nieuwe Markt 6a | 8102 CG Raalte

Scroll naar boven