Openingstijden zomerperiode

Vanwege de zomerperiode zijn we op een aantal dagen gesloten: 19 juli, 30 juli, 2 augustus, 6 augustus en 9 augustus.

Daarnaast zijn we in de week van 12 t/m 18 augustus gesloten.

Acne

Behandel acne met een methode die bij jouw huid past

Prijs afhankelijk van behandelplan en protocol

Soms jeukt het, soms doet het pijn, maar het is nooit leuk. Acne is een probleem waar veel mensen mee rondlopen. Van jong tot oud. Je voelt je minder zelfverzekerd en je wilt zo graag een mooie stralende huid. Met een intakegesprek kijken we wat we voor jou kunnen doen. En of het vergoed wordt door jouw zorgverzekeraar.

Wat is acne?

Als je last hebt van acne, heb je allemaal kleine ontstekingen die worden veroorzaakt door bacteriën in de huid. We noemen dit ook wel puistjes. Ongeveer 85% van de mensen kan hier last van hebben. Het is dan ook een van de meest voorkomende huidaandoeningen. En als je er niks aan doet, wordt het alleen maar erger.

‘Zie het als een tuinhekje waarvan het hout vervangen moet worden. Met alleen een laagje verf ben je er niet. Het oude hout moet eruit. En zo werkt dat ook met acne. Het verhullen ervan vermindert het probleem niet. De acnebacterie moet eruit om weer een gezonde huid te krijgen. Haal je de bacterie er niet uit, dan is de kans groot dat je er alleen maar meer last van krijgt.’

Hoe kan acne behandeld worden?

Er bestaat geen standaardbehandeling voor acne. Flinke ontstekingsverschijnselen vragen om een andere behandeling dan de aanwezigheid van mee-eters. De ernst van de aandoening, de klachten, het optreden van littekenvorming en hormonen bepalen welke behandeling het meest effectief is. Wij bekijken samen wat het beste bij jouw huid past.

Vergoeding door zorgverzekeraar

Wij zijn in het bezit van een specialisatie voor acnebehandelingen. Dit betekent dat afhankelijk van jouw zorgverzekeraar de behandeling vaak vergoed wordt.

Maak nu een afspraak

Inloopuren

Ma-wo, vrij
17.00 – 17.30 uur

Nieuwe Markt 6a | 8102 CG Raalte

Scroll naar boven